vineri, 9 ianuarie 2009

Tiesto in Romania : Cluj & Bucuresti !

Intai de toate, bine ne-am regasit in 2009 !Sper ca v-ati saturat de imbuibarea specifica unora dintre romani, de Sarbatori si v-ati dres cu Dicarbocalm sau, zeama de varza, dupa caz. Eu am preferat iaurtul. In ciuda valului de blocari de posturi, de crestere a valorii monedei Euro si semnalelor deloc pozitive, eu cred ca o sa am un an bun, ceea ce va doresc si voua.
Ma bazez mai mult pe "feeling" si, gandidu-ma la cat de slab mi-a mers la inceputul lui 2008, anul asta va fi unul mai bun ! Pe sistemul "mai rau decat 2008 nu se poate".
Asadar, sa fim sanatosi, norocosi si impliniti in tot ce ne propunem ! Sa lasam anul asta visele sa zboare si sa fim fericiti ! Acuma...revin la postare si la stirea inceputului de an !

Stirea de inceput de an, care nu v-o poate confirma nimeni la ora asta din Romania, este ca avem iarasi concert mare anul asta, in luna Martie. Off the recod, va zic ca in Martie o sa mai fie inca un nume mare ce va veni la Cluj si Bucuresti. Las pentru zilele urmatoare sa anunt, in conditiile in care se confirma !

Un amic imi reaminteste ca stirea anului este Concertul DEPECHE MODE din 16 Mai in Parcul Izvor. La care, el si-a luat deja bilet de 2 luni. Acelasi amic cu care am mers la concertele lui : Tiesto (01-12-2007), Armin van Burren (29-07-2008) si Paul van Dyk (10-10-2008).

Organizatorii Concertului lui Tiesto din Romania - The Mission nu confirma la ora asta stirea, iar unul dintre saiturile care vinde biletele pe Internet a pus la vanzare cateva bilete (circa 500) la pretul de 43 ron. Acum, cand scriu, deja s-a ajuns la 400, in doar cateva minute. In celelalte puncte de vanzare pretul va fi de 57 ron iar in seara Concertului va costa 86 ron un bilet.

Cunoscuta revista de muzica electronica si clubbing britanica Mixmag l-a desemnat la finele anului trecut pe DJ Tiesto, drept cel mai bun DJ din 2008. Votul a fost in unanimitate in favoarea olandezului, echipa Mixmag declarand ca “nici un alt DJ nu s-a apropiat de realizarile lui Tiesto din acest an”.
Artistul a fost incantat la auzul vestii si declara ca “sunt onorat pentru faptul ca am fost ales DJ-ul numarul unu din 2008 de catre Mixmag. Am avut un an excelent si as vrea sa multumesc revistei Mixmag si cititorilor sai pentru suportul acordat.”

Anul 2008 a fost incununat cu o multime de succese dupa lansarea dublului DVD live, al concertului Parken Stadium din Copenhaga (Danemarca) unde si-a incheiat si turneul mondial ‘Elements of Life’. Tot in acest an olandezul a lansat si o compilatie intitulata “In Search of Sunrise 7 – Asia”, a performat pe numeroase continente precum Asia, Australia, America de Sud si de Nord si evident Europa. Pe data de 08/08/08 Tiesto a fost primul artist care a strans peste 20,000 de oameni pe arena londoneza O2.


Dupa ce in anul 2008 Tiesto nu ne-a vizitat deloc in Romania, luna martie a acestui an aduce doua show-uri cu unul dintre cei mai populari DJ din lume. Pe data de 21 martie, Tiesto va mixa la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar cu o zi mai devreme, 20 martie, va fi prezent in clubul Obsession din Cluj Napoca. Ambele show-uri ale lui Tiesto figureaza pe site-ul oficial al artistului. Evenimentul de la Bucuresti este organizat de catre The Mission.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)