joi, 15 ianuarie 2009

Cine este jurnalistul Leonard Munteanu ?




LEO de la FOCSANI (Leonard Munteanu- un fel de jurnalist fituica Sansa vranceana) are un renume de mare pupincurist ! De data asta, arunca fumigene, sperand ca va produce ceva urmari cu ineptiile sale. Singurul lucru care il produce e o senzatie de bagator-in-seama. 

Acest asa-zis ziarist a fost un migrator si pe la alte publicatii. Pentru Libertatea, a comis multe dude, cand era corespondent local. Atunci, "Leo de la Focsani" inventa, asa cum face si azi, stiri ca sa "mananca si gura lui ceva" ! 
Am aflat mai demult de ultima gafa a lui Leonard Munteanu insa, avand alte prioritati, in ultima vreme, am neglijat sa postez ultima gogomanie a individului dubios, de-si zice gazetar!

Iata, ce poate inventa acest penibil ziarist, despre Vice Presedintele PNL - Ludovic ORBAN si Presedintele Tineretul National Liberal Vrancea - Tudorel TROFIN.
Nu este doar o afirmatie facuta (probabil) fara acordul celor in cauza dar e si plina de semne de intrebare si greseli de redactare Aflam, din relatarea "marelui gazetar" (unii spun, ca doarme cu un ursulet maro sub perna, precum Mr.Bean) ca Ludovic ORBAN este Presedinte al TNL VN !! 

Mai aflam ca Orban a fost ales recent Sef al Departamentului de Comunicare din PNL. Din cate imi aduc aminte, Orban detine acea pozitie la Departamentul de Comunicare de acum vreo 2 ani. 

Leonard Munteanu (vecinii lui spun ca sforaie ingrozitor) vrea sa spuna, ca in cazul in care Ludovic Orban va prelua sefia PNL, nu va uita sa acorde ajutor si celui care a fost candidatul PNL VN in Colegiul nr.2 Focsani, pe care l-a sprijinit (in recenta incheiata campanie).

Concret : in ce a constat ajutorul lui Orban ? Ce il face pe Leonard Munteanu sa creada ca Presedintele TNL VN - Tudorel Trofin (fost candidat in colegiul electoral 2) va acorda sprijinul dl Orban la un Congres al PNL ?

Din moment ce nimeni de la PNL Vrancea nu a raspuns (ceea ce mi se pare corect), se pare ca fitilul aprins cu mare stangacie de mai sus-amintitul "gazetar", a esuat atat de lamentabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)