vineri, 19 septembrie 2008

JURNAL de GHERILA !

Astazi, se pregateste lansarea celui mai nou cotidian din presa locala, de catre o echipa ce va deranja pe destui, dupa parerea mea. Daca ati urmarit aparitiile din presa scrisa si din emisiunile tv, ale lui Sebi Oancea si ale colegilor lui, atat la "Ziarul Tau", cat si la "Diplomatic TV", probabil ca ii veti citi si in continuare, in noua publicatie - JURNAL de GHERILA !

Intre timp a aparut "piticul pitifelnic de la Gagesti" cu Leonarzii si Gherarzii in Sansa Vranceana - un fel de Evenimentul Zilei bazat pe reeditarea articolelor cu "gaina ce naste pui vii" (celebru prin 1992-94) si alte ciudatenii. 
Plus multe osanale si articole tendentioase. Pacat, de plecarea lui Cristi Irimia de la Ziarul de Vrancea a lui Cristi Irimia, ce a ales, sa paraseasca un ziar adevarat si o echipa frumoasa, pentru o fituica.

Un ziar ce considera, pe buna dreptate, ca e "mai bine sa murim in picioare, decat sa traim in genunchi", ori ca, e preferabil sa fii "o ora soim, decat o viata cioara". Sunt perfect de acord cu ce au venit in aceasta campanie de "TEASING", prin postarea acestor 2 mesaje in Focsani.

Ramane de vazut cati dintre cei care "ati fost pusi pe primul loc de catre PSD si Marian Oprisan", veti constientiza in ce hal de "provincie europeana" traiti ! Cine "vegheaza" asupra domniilor voastre si, poate veti constientiza ca, "somnul ratiunii, naste monstrii". 
Adauga eu, parafrazand acest citat celebru, ca "somnul natiunii naste baroni, asistatii social si politicienii populisti". Nu uitati, ca aveti politicienii pe care ii meritati, iar indiferenta, neparticiparea si complacerea nu va va salva niciodata !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)