joi, 14 august 2014

Tabara Medievala pentru Copii

In acest articol va voi prezenta un pont despre o tabara faina ce are loc in Romania. Cine crede ca nu mai exista cavaleri si domnite in ziua de astazi ? Din anul 2009, peste 800 de copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 16 ani au trecut pragul Taberei Medievale pentru Copii (link Facebook) si au deprins Codul de Onoare al Cavalerului.


Unde ? Locatia acestei tabere este situata in Tara Barsei (satul Sirnea, comuna Fundata, judetul Brasov). Cand ? Perioada taberei este cuprinsa intre zilele de 10 - 16 august 2014 dar si 31 august – 6 septembrie 2014.


Cum inveti sa fii cavaler sau domnita intr-o saptamana ? Este simplu, daca urmezi urmatoarele sfaturi : ajuta-l pe cel de langa tine, fii demn, sinceritatea si curajul sa fie litera de lege, fii loial prietenilor si celor dragi, respecta omul si natura, realizeaza-ti propriul scut heraldic.


Acestea vor avea loc in cadrul atelierelor de pictura si heraldica medievala, improvizatie si teatru medieval, scrima cu spada medievala, tir cu arcul si alte activitati surpriza. Intra in lumea de poveste a domnitelor si a cavalerilor construita de Tabara Medievala pentru Copii (link site).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)