vineri, 28 martie 2014

Earth Hour 2014 Vrancea - Ora Pamantului la Focsani : editia 3 !!!

TNL Focsani invita vrancenii, in ziua de Sambata : 29 martie 2014, intre orele 20.30 – 21.30 in Piata Unirii din Focsani sa participam la ’’Earth Hour 2014 - Ora Pamantului la Focsani : editia 3”. Prin participarea la acest eveniment, Organizatia Municipala a Tineretului National Liberal (TNL) Focsani, isi propune sa induca vrancenilor sentimentul de apartenenta la comunitate si la nevoile acesteia privitoare la rationalizarea consumului de energie.


Evolutia spectaculoasa de la prima editie din 2007 cu un singur oras participant (Sydney) pana in prezent (peste 6500 de orase din peste 130 de tari) a demonstrat ca 1.8 miliarde de oameni din intreaga lume isi doresc sa faca ceva concret pentru mediul inconjurator. Odata cu stingerea pentru o ora a luminilor exterioare sau interioare si deconectarea echipamentelor electronice aflate in stand-by, este momentul sa trecem la o schimbare pozitiva si profunda a modului nostru de a relationa cu mediul.


Oprirea luminii pentru 1 ora ne ofera oportunitatea de a pune Municipiul Focsani alaturi de celelalte orase mari ale lumii implicate in acest proiect. Ne bucuram, sa sarbatorim Ora Pamantului si in 2014, dupa initierea acestui eveniment in orasul nostru de catre grupul bloggerilor vranceni - Blogosfera Vrancea : Ora Pamantului 2012 dar si Earth Hour 2013.


Miscarea Earth Hour este initiata si coordonata de catre World Wide Fund for Nature (WWF) si a prins proportii la nivel mondial cucerind sute de milioane de oameni. Date oficiale ale ultimelor editii certifica faptul ca Ora Pamantului a devenit, la nivel mondial, cel mai mare eveniment de mediu din istorie.


Pentru buna desfasurare a actiunii, am facut demersuri la Primaria Focsani pentru stingerea iluminatul public pe Bd. Unirii si in Piata Unirii unde va avea loc evenimentul. Participantilor, le recomandam, sa vina cu lumanari – candela pe care le vom aprinde si vom scrie “EARTH HOUR Vrancea” in Piata Unirii.


Comunicatul este primit de la Departamentul T Comunica al TNL Vrancea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)