marți, 25 martie 2014

ALY & FILA, Christina Novelli si Snatt & Vix by Armada Music : Romania, Bucuresti, Arenele Romane, 25 aprilie 2014 !!

In 2014 am ocazia de a merge si a asculta mixand Live pe cei 2 egipteni de la Aly & Fila. Concertul are loc la Arenele Romane (Vineri, 25 Aprilie 2014, in Parcul Carol). Ii ascult de 2-3 ani si ma incanta stilul lor UpLifting & Vocal Trance. Concertul este organizat de catre celebra casa de productie Armada Music ! Si, cand spui, Armada, asta echivaleaza cu o garantie marca Armin van Buuren !


Biletele sunt disponibile pe Bilete.ro si Myticket.ro la pretul de 30 lei. Pentru biletele categoria VIP la pretul de 60 lei cat si acreditari de presa, va trebui sa luati legatura cu office@trancendance.ro. La intrare, la Arenele Romane pe 25 Aprilie, pretul unui bilet este de 50 lei iar accesul la VIP este 80 lei. Accesul minorilor la acest eveniment este strict interzis !


In finalul acestui articol, va invit sa vizionati si sa ascultati acest set excelent : Aly & Fila - Live @ ASOT 600 - Kuala Lumpur Malaysia. Ulterior, puteti da attending la urmatorul link ! Eu si cu prietenii mei deja ne-am rezervat bilete la Armada Night Live feat. Aly & Fila, Christina Novelli, Snatt & Vix ! LIKE & SHARE si auditie placuta : cine stie, poate ne vedem acolo :-)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)