marți, 18 martie 2014

Blogosfera Vrancea aniverseaza 4 ani in Online : 2010-2014 !!

Weekend-ul trecut, am organizat intalnirea prin care grupul bloggerilor vranceni - Blogosfera Vrancea a aniversat 4 ani de existenta in online. A fost o intalnire foarte utila pentru prezentul si viitorul grupului nostru, dupa un an 2013 nu tocmai pozitiv in intalniri, evenimente, actiuni in comunitate din partea noastra. Intre 2013-2014, grupul nostru a avut si cateva episoade nu tocmai placute, ce tin de o bucatarie interna, nu e cazul sa discutam acum si aici.


Tuturor celor care ne-au adresat felicitari, le multumim, pentru aprecieri, incurajari si vorbele frumoase ! Ma bucur, de faptul ca putem vorbi, din nou, despre Blogosfera Vrancea, dupa intalnirea de duminica.  Am ajuns la un moment in care ne vom upgrada si reveni in online si in spatiul public : asta ma bucura cel mai mult !


Au participat la acest blogmeet aniversar de 4 ani, Alexandra Tataru ~ Tudor Bezea ~ Vali Crintea si Dan Stefan.  Alaturi de ei, am discutat ce ne propunem si vom lua in perioada urmatoare cateva masuri pentru grupul Blogosfera Vrancea de pe Facebook. Am convenit, ca vom face o selectie riguroasa a membrilor grupului, pe argumente de constanta si fidelitate fata de principiile noastre.


Daca vreti sa stiti, cum a aparut Blogosfera Vrancea, va invit sa cititi articolul de la linkul anterior. Cei care chiar vreti sa stiti detalii despre fiecare intalnire aniversara din Blogosfera Vrancea, va las mai jos cateva linkuri in acest sens


- Blogosfera Vrancea : 1 an


- Blogosfera Vrancea : 2 ani


- Blogosfera Vrancea : 3 ani


2 comentarii:

  1. faina ideea cu link-urile aniversarii anterioare

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, Vali ! Merci de vizita si comentariu !
    Mi se pare firesc sa fac asta, asa am procedat aproape mereu.
    Sunt multi cititori care vor sa urmareasca istoricul unui eveniment.
    Mai ales, unul asa de fain precum al nostru, aflat la a 4-a aniversare :-)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)