marți, 15 octombrie 2013

Dan Trofin ex PatrickDan : 6 ani de blogging in online !

Acum #6ani, pe data de 15~10~2007, porneam blogul pe platforma blogspot si aventura in online cu ID-ul PATRICKdan. Trebuie, sa va spun, ca blogul meu initial, avea adresa : www.PATRICKdan.blogspot.com care acum va va directiona aici :)


Recent, cam de 1 luna, am finalizat transferul celor peste 800 articole si peste 1200 comentarii, pe noua platforma care ma gazduieste cu numele meu real. Sper eu, pe o perioada indelungata, cu o alta abordare dar aceeasi determinare .. Si atitudine ;)


In primul meu articol http://dantrofin.blog.com/2007/10/15/blog-blogger-blogging imi expuneam motivatiile deschiderii blogului. Im amintesc si acum, era o duminica ploioasa de noiembrie, aidoma hitului de Gun'S Roses. Nu prea stiam eu ce inseamna sa ai un blog, dar eram tare curios sa descopar asta. Zilele urmatoare, voi face o analiza a ce a insemnat @PATRICKdan, pana cand am decis rebranduirea mea inevitabila. Pana atunci, Happy BirthDay to .. me :)

8 comentarii:

  1. La mulţi ani!
    M-am chinuit cam mult cu autentificarea! :(
    La cat mai multe postări interesante!

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci frumos, Alexandra !
    Din 2007 pana azi am realizat ca aceste aniversari in blogosfera conteaza mai putin. Esentiale sunt proiectele si actiunile plecate de pe blog sau din retele sociale care schimba ceva in jurul nostru.
    Sunt mult mai satisfacut si interesat de a interactiona cu colegi bloggeri din Vrancea si din Romania ori de a lua parte la discutii mai profunde despre social media si impactul ei in offline.

    RăspundețiȘtergere
  3. intr-adevar, nu e chiar la indemana sa te inregistrezi dar, din cate stiu eu trebuie doar o singra data :)
    de acum sa incerci una dintre variantele din dreapta mult mai usoare : Twitter, Google+ sau Facebook ;)
    multam fain, Alexandra, inca odata : pentru vizita si cometariu, pe noul meu blog :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru activitate si mai ales pentru domeniul propriu. Forta de munca si succes pe viitor !

    RăspundețiȘtergere
  5. merci frumos, Vali !
    mi-as dori sa avem din nou, ca in anii trecuti, acea determinare si dorinta de a face intalniri, proiecte si actiuni prin care sa ne remarcam in comunitate. articole si opinii scriu multi, mai important mi se pare sa schimbam ceva in jurul nostru prin forta exemplului.
    merci de vizita, de acum poti sa retii noua mea adresa, eventual sa o adaugi in lista ta de lecturi :)

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani Dane! ;)

    BTW, corecteaza inceputul articolului...
    'Acum #6ani, pe data de 15~10~2013, ' -->'Acum #6ani, pe data de 15~10~2007' ;)
    Cheers!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Dan Stefan : merci pentru atentionarea asupra datei de inceput a acestui blog : se pare ca distanta de 6 ani nu este chiar atat de mare, dpdv afectiv, fata de acel moment :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Dan Stefan : merci pentru atentionarea asupra datei de inceput a acestui blog ! cred ca distanta de 6 ani nu este chiar atat de mare, dpdv afectiv, fata de acel moment :)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)