luni, 15 noiembrie 2010

PSD - OutDoor Fail : Eroare de comunicare in afisajul stradal !

Am de facut 3 observatii fata de aceasta eroare de comunicare prin afisajul stradal ("outdoor"). Iata dovada ca Victor Ponta "se screme si...nu-i vine" :


  1. Semaforul pe rosu din imagine nu e chiar cel mai fericit element contextual - altceva era un semafor pe culoarea verde si s-ar fi interpretat pozitiv mesajul, de genul : ai drum liber, treci in siguranta etc...

  2. Urmariti cu atentie diagonala ascendenta a buzunarului - cusatura blugilor - aceasta indica faptul ca trandafirii sunt pusi in buzunarul din dreapta de la bluejeans...

  3. PSD ii trateaza cu fundul pe romani, desi doreste sa si-i apropie...


6 comentarii:

  1. eu zic sa scoata mai intai o linie de blugi cu buzunare antitepi. si oricum, cu unul te mai risti, dar cu 3?! totalmente neverosimil..zau. e pe bune?! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Laura : e pe bune panoul, este surprins intr-o intersectie din Bucuresti ! ideea nu e rea, se doreste atragerea tinerilor de aceea s-a preferat "blujeans-ul" ca element de relationare cu generatia tanara ! nu stiu pe cati ii intereseaza aceste scapari si chichitze, dar asta-i un afis cu prea multe minusuri, ce merita analizat putin ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. La atata rosu, nu se mai observa si detaliile. :))Foarte bune observatiile si se vede ca ai un spirit critic.Acum sincer vorbind, din punct de vedere al marketingului cred ca afisul este dezgustator, exceptand micile mari erori.Se vede ca marketingul politic la noi este execrabil, nu numai la PSD ci si la alte partide.

    RăspundețiȘtergere
  4. Laurentiu, chiar as fi curios, ce se mai studiaza in zona asta a marketingului politic, cum bine ai zis !

    RăspundețiȘtergere
  5. Aş spune că ai făcut o critică fină :). Sunt două partide care îmi plac...PSD şi PNL. Din PNL a plecat o femeie extraordinară care mie îmi plăcea în mod deodebit...îi păsa sincer de oameni, dar au rămas totuşi valori. Au un altfel de simţ al publicităţii, iar asta ţine de intuiţie. E bine :).PSD e ceva de suflet. Are valori, are intuiţie, dar sunt câteva crevaşe în a se face înţeleşi.Oricum, abordarea de mai sus m-a făcut să zâmbesc :).Speram să te revăd ieri la Ceasul Rău :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandrina, acea femeie la care te referi, a fost sacrificata de catre anumiti actori politici, din mai multe tabere/partide ! Dar, nu a oprit-o nimeni sa revina, daca se considera utila si ii pasa de oameni cum spui tu !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)