miercuri, 4 februarie 2009

SHARK RIDING !

Iata, ce le mai trece prin cap unora, dovedind ca nu sunt afectati de criza. Sincer, mi se pare mai normal si interesant ce face omu' din clipul urmator, decat valul de isterie despre criza ridicat de Guvernul Boc.
La chestiune, acuma. Este vorba despre un surfer american (tacanit omul dar cine e sanatos azi?) in varsta de 25 de ani, ce a fost surprins cu o camera video, in timp ce ademenea un rechin din specia "Marele Alb". Tipul a folosit o bucata de carne sangeranda prinsa de carligul unei undite, pentru a se agata astfel de animal si a-l folosi ca mijloc de propulsie prin apa. Istet, nu ?
Se pate observa cum, inotatoarea dorsala a rechinului, a anuntat aparitia acestuia in apa din jurul surferului, iar temutul pradator marin a insfacat una bucata de "fleica" si a inceput sa se indeparteze. Surferul a prins undita cu ambele maini si s-a lasat purtat pe apa de uriasul peste, cu o viteza de cam 40-50 km/h, in timp ce rechinul se retragea inspre larg. 30 de secunde mai tarziu, animalul a disparut in abis iar excentricul sportiv si-a capatat fiorii si valul mult dorite.
Vedeti, ca se poate ? Voi, cu criza voastra, cu tot ! Uitati, un gest de normalitate !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)