joi, 26 februarie 2009

3 LINKURI pentru UICHEND !

Daca doriti sa citit despre increngatura de relatii dintre Marian Oprisan si "Justitia Independenta" (click pe titlu) si sa intelegeti mai bine cum sunt posibile unele lucruri, puteti accesa un articol din Catavencu care descrie o situatie din Romania zilelor noastre, in care ni se prezinta un politician, congratulat cu titlul nobiliar de "Baron", grabnic aducator de voturi la "Partidul-Stat PSD" si aflat, la ora asta, pe cai mari in prim-planul politicii mioritice. Stiati ca judecatorii sunt inamovibili (adicatelea nu se ia nimeni de chielea lor, n-au ce le face, judeca dupa cum vrea constiinta muschiului fiecaruia), acuma aflati si de ce e bine sa ai niscaiva alaturi, la fel cum sa ai vreo 2-3 generali cu "ochii albastrii" si o trambita pe post de Scanteia pentru a livra mesaje pulimii care voteaza mecanic figura bravului conducator. 'Ti-ar ai dreaqu de komunisti, gasi-v-ar lumea la lada de gunoi a istoriei (bine zicea nenea Tutea) !

Un articol foarte bun, il RECOMAND tuturor celor ce vor sa faca o incursiune in lumea araba unde puteti parcurge o lectura captivanta despre : rolul femeii si de ce poarta acel voal, pozitia fata de barbat (nu o anume pozitie la care v-ati putea gandi), multe tabuuri si enigme fata de "fecioria" tinerelor fete, cat de grav e sa nu ai pastrata virginitatea pana in noapte nuntii, o gramada de alte detalii extrem de interesante. Articolul se numeste CUSCA FECIOARELOR (click pe titlu) ! E genial si, va avea cateva episoade, ca si continuare !


Hattrick este primul manager de fotbal online şi este un joc gratuit. Aici îţi vei fonda propriul club, vei crea echipa viselor tale şi vei concura cu sute de mii de utilizatori din toată lumea.
Hattrick este un joc strategic de fotbal, un joc multiplayer în continuă evoluţie şi este online din 1997! Începutul în joc este foarte uşor şi nu este nevoie să descărcaţi vreun fişier sau să fiţi conectaţi permanent pentru a avea succes.
HATTRICK (click pentru accesare) este jocul pe care il joc cu pasiune de 2 ani (in aprilie 2009) si este cel mai accesat joc on-line de pe internet (Travian viseaza la popularitatea HT). Iti poti aduce prietenii in joc, nu poti avea decat o singura echipa, jucatorii is fictivi, insa capacitatile de bun manager ti le pot descoperi dupa ceva timp, cand apar satisfactiile in joc.

2 comentarii:

  1. hehe, stiu ca hattrick poate produce dependenta. Am un amic despre care stiu ca nu dormea noptile ca sa nu piarda meciurile si scorurile. Cred ca trebuia sa atragi atentia si asupra acestui aspect :))

    RăspundețiȘtergere
  2. asta ramane ca fiecare sa descopere, pe parcurs, cat de dependent este. tine de fiecare sa-si impuna un autocontrol. ma crezi sau nu, eu abia de o saptamana am instalat Counter Strike asta care face furori la pustani. Intru destul de rar, nu gasesc ceva interesant la el.mai degraba cred ca amicul tau statea sa achizitioneze jucatori, meciurile au loc dimineata, astfel : miercurea si sambata de la orele 11,00 Iti spun sigur asta.asa ca, amicul tau, nu a fost chiar sincer cu tine, Iulia.oricum, multam fain de vizita !PS : am descoperit un joculet f interesant, desi primisem invitatie demultisor, sa ma inscriu. o sa incep sa deslusesc tainele lui, apoi vi-l prezint si voua. nu e cu arme, masini sau sporturi...e ceva foarte fain !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)