luni, 9 februarie 2009

RIP : Marian COZMA !

Unul dintre agresorii lui Marian Cozma, deja a fost prins in Austria. Celalalt apare in poza, langa masina, in stanga ! Alaturi de colegii de la Nationala si Vezsprem ! Surprins in "semicercul tragic al vietii" de o soarta nedreapta si haina, a fost pedepsit de catre "arbitrul suprem" si trimis pe banca de rezerve pentru totdeauna.



Eventual, ar putea schimba cateva pase cu ingerii, asta numai daca, Heruvimii si Serafimii se vor putea ridica la "inaltimea" sufletului si talentului sau, nedrept rapit celor dragi. In fond, cei buni sunt chemati mereu la oastea ingerilor.

Ma intreb, in locul unui Inger : e oare mai usor sa chemi pe cineva bun sau sa-l protejezi ? Probabil ca, asa i-a fost dat scris lui Marian sa-i fie viata. Probabil e mai de folos acolo sus, in Infinit, decat alaturi de cei dragi lui si celor ce l-au aplaudat cand marca de pe semicerc, unde era un pivot de nadejde al Nationalei si celor de la Vezsprem. Da, as vrea ca la final de drum sa fie aplaudat. Este singurul gest ce l-am putea face acum, lacrimile sunt inutile, nu cred ca si-ar fi dorit sa fie plans, ci aplaudat ! Era un sportiv care si-a dorit gloria si aplauze din tribune.

Am simtit un gol un stomac, o durere pe care am incercat sa nu o manifest dar, care m-a marcat. Poate si pentru ca a avut un sfarsit nedrept, inuman, crud. Asta dupa ce, acum cativa ani, a mai fost injunghiat in spate avand o taietura de 8 cm si adanca de 2cm. Acum, injunghiat, ca un caine in inima, de 3 ori ! Miseleste, nebarbateste, desi era un munte de om, nu a ripostat. Am inteles ca si cei 2 colegi au suferit, unul pierzandu-si un rinichi, altul leziuni craniene. Spre miezul noptii, unul dintre cei 2 suspecti (un maghiar tigan de 29 ani) a fost prins in Austria. Marian, sa te primeasca Dumnezeu, alaturi de EL !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)