joi, 6 noiembrie 2008

Real Madrid - DEL PIERO : 0-2 !

Inca o seara magica daruita suporterilor "batranei doamne", de catre ALESSANDRO DEL PIERO !
Dupa un 2-1 pentru Juventus in meciul tur, de la Torino, cu Real Madrid, cand "il pinturichio" a marcat un superb gol din lovitura libera (specialitatea casei), seara asta a fost magica. A fost un Juventus intr-o dispozitie buna de joc, desi, cu 2-3 titulari odihniti.

Nimeni nu poate uita cum Realul cu Pedrag Mijatovic, invingea pe Juventus cu multi ani in urma in Champions League ! Amara, infrangere, am mai trait, ca suporter devotat ce sunt !

Seara asta a fost a "bianco-nerilor" care, prin Del Piero (33 ani) a invins cu 2-0 pe Real Madrid. Acasa la ea, pe Santiago Bernabeu. Intai, un gol cu stangul, dupa o interceptie personala, demarcare si sut. Al doilea gol, l-a lasat pe bravul Casillias spectator, dupa o lovitura libera executata superb.

Cred ca asistam la o ultima rabufnire a unui geniu care mi-a incantat adolescenta si mi-a intretinut pasiunea ce-o am pentru clubul piemontez. In seara asta sunt mandru ca sunt fanul lui Juve. Ca un jucator de exceptie al ultimilor 15 ani, un executant senzational al loviturilor libere, a dat proba valorii sale, la o varsta inaintata.

Forzza, Juve, vinci per noi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)