sâmbătă, 4 octombrie 2008

PAUL van DYK in Romania 2008 : Bucharest : Roman Arenas !

The Mission prezinta : VONYC SESSIONS WORLD TOUR 2008
PAUL VAN DYK - Vineri, 10 octombrie, ora 22:00 Arenele Romane [cort]
warm up - incalzirea : DJ Pagal [FWD Agency]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dSSA_GqmJdo&hl=]

The Mission il readuce in Romania pe unul dintre cei mai iubiti DJ de trance din lume : Paul Van Dyk, aflat in turneul Vonyc Sessions World Tour 2008. De aceasta data, in seara de 10 octombrie, in deschiderea lui Paul van Dyk va mixa DJ-ul roman Pagal.

Cea mai recenta vizita a binecunoscutului artist in Bucuresti a fost anul trecut, pe 22 decembrie, la aniversarea de 7 ani The Mission, la o petrecere parte a turneului In Between. Chiar in acea seara a castigat pentru premii la Trance Awards 2007 - Best DJ, Best Producer, Best Label si Best Album.

Biletele pentru evenimentul care va avea loc in seara de 10 octombrie incepand cu ora 22:00 la Arenele Romane si il are cap de afis pe Paul Van Dyk, sunt disponibile de la finalul lunii august, iar pe site-ul bilete.ro se mai pot face comenzi. 
Pretul unui billet in avans este de 35 ron si il puteti achizitiona online si de la club Studio Martin (incepand cu 20 septembrie), club Chill Out Sibiu si din reteaua magazinelor Diverta din toata tara. La intrare, in seara evenimentului, pretul unui bilet va fi 50 ron.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)