miercuri, 15 octombrie 2008

Cum este dupa 1 an in Blogosfera ?




Primul meu articol pe blog a fost scris pe 15 octombrie 2007. Unii pot spune ca seamana cu un oracol, asa cum obisnuiam sa tinem in scoala generala, avand insemnari despre noi si colegii nostrii. Sunt unii care "fac bani din blog", avand inserate reclame, banere, etc.

Pentru mine, blogul, s-a dorit o alta modalitate de exprimare, interactiune si impartasire a unor opinii despre ceea ce ne inconjoara. Nu mi-am propus prea multe la inceput nestiind cum se realizeaza (tehnic) un blog. Am invatat cateva lucruri in acest an, in ceea ce priveste gestionarea unui blog.



2008 a fost anul in care am cunoscut primele alegeri euro-parlamentare pentru Romania, cat si referenduum pentru introducerea votului uninominal. Apoi, alegerile locale cu vot uninominal pt Presedintii de CJ-uri (ca noutate). Azi, ne mai despart 2 saptamani pana la inceperea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare pe noul sistem uninominal.
Firesc, vor incepe "Olimpiadele de Promisiuni Electorale", prin vocea catindatilor propusi de catre partide, in cele 6 colegii de pe raza administrativ-teritoriala a judetului Vrancea. Voi sustine, de data aceasta, doar un singur candidat la aceste alegeri. Probabil, voi merge si la vot.

Am mers la 4 concerte, pe parcursul acestui an, la primii 4 DJ din lume, ce au venit si in Romania : TIESTO (decembrie 2007), apoi ARMIN van BUUREN (iunie 2008) urmat de ATB (august 2008) si PAUL van DYK (octombrie 2008). Alaturi de bunii mei prieteni.
As fi vrut foarte mult sa merg si la JEAN MICHEL JARRE, pe 10-11-2008 la Sala Polivalenta. E un vis ce l-am avut de prin liceu, cand ascultam acest gen si un nume de referinta, alaturi de Vangelis, Enigma, Enya, Mike Oldfield etc. 

Statisticile blogului - vizite, comentarii, etc nu sunt spectaculoase. Insa am ajuns la circa 10-20 de vizitatori unici pe zi. Pe care, mi-am propus, sa-i fidelizez cu continut si postari inspirate. Nedorind, deocamdata, un castig material din acest blog (never say never) nu m-a interesat publicitatea pe blog, asa cum procedeaza foarte multi care, ce-i drept, au si vizitatori pe masura.

Cele bune, tuturora ;)

7 comentarii:

  1. Sa cresti mare! Si un sfat, daca accepti: scoate tv-ul ala care incepe automat (ca sa nu astept 5 minute sa se incarce pagina) si mai scapa din link-urile care nu-s necesare (la fel, iau prea mult din timpul de incarcare al blogului). In rest, spor si consistenta.

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari! vroiam sa-ti zic ca da, acela e evenimentul. sorry ca nu ti-a aparut postarea, nu stiu de ce a intrat la spam

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Gabi - Blog de Vrancea : multam fain pt urare ! la fel si tie asa cum urez tururor celor ce au ceva de zis, le pasa si nu suporta indiferenta.felicitari pt initiativa ta si a lui Vali in legatura cu petitia privitoare la Piata Unirii.TV-ul, ma gandeam sa-l las simplu, sa nu porneasca la accesare. Imi da stiri utile. linkurile o sa le mai triez, tin cont si de asta, probabil o s ale salvez la favorite in calculator unele.o sa trec si la mai putine articole pe prima pagina ca sa nu fie probleme la incarcare.bafta, mane !sa auzim numai de bine !mai ales maine, la Cristi Parvulescu, la Ateneu !

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Mihnea - Codex Politic : felicitari, in primul rand pt ceea ce faci, te citesc inca de cand erai "Digital Light" !am vazut ca nu a aparut comment-ul, nu-i bai, am vazut la "tag-uir" ca aparea si APD, Focsani, etc.ma bucur ca vine Cristi Parvulescu, e un tip super fain, l-am ascultat la multe seminarii, inclusiv vara asta, la Costinesti !nu stiam ca o sa ajungi si tu, insa cu atat mai interesanta o sa fie maine, intalnirea de la Focsani.Keep Blog-ing !

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitarile mele la ceas aniversar !"ecsprima-te" liber !

    RăspundețiȘtergere
  6. ps : renunta la moderarea comentariilor . it sucks, really :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Dan - D3m3ntzial :multam fain pt urari, Dane, aceleasi si pt tine, asa cum ti-am urat recent!O sa tin cont si de sfatul tau, asa cum am tinut si de ale lui Gabriel - BdV, nu am pretentia ca e totul ok cu blogul meu.De fapt, am tot invatat, fiind un novice in acest domeniu. Nu am cunostinte solide, imi recunosc limitele, incerc sa invat !PS : sincerele mele felicitari pt momentul deosebit, acela al botezului fetitei tale !Sa va traiasca sanatoasa, feicita si multe bucurii sa va aduca !Cele bune !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)