vineri, 13 iunie 2008

Romania - Italia !

Discutiile se poarta daca jucam la inchidere cu 3 jucatori (Chivu, Codrea, Radoi) pentru a bloca sistemul sqadrei azzura, combinativ pe centru, prin jocul bun al lui Pirlo si Del Piero. 
Predictia mea este ca italienii se vor baza mult pe jocul lui Del Piero, un jucator fenomenal si pe pasele lui catre atacantul lui Bayern - Luca Toni si deschiderea jocului catre extreme ce vor oferi mingi in careu aceluiasi Toni.

Nu va juca Nicolita (inlocuit de Florentin Petre) si Cocis (inlocuit de Codrea). Piti se gandeste sa-l surprinda pe Donadoni cu introducerea lui Dica in locul lui Radoi, dupa mine aceasta ar fi cea mai nimerita schema de joc, garantand un plus la creatie la mijloc si ocazii de gol.
Asezarea ar putea fi : 4-2-3-1, astfel : Lobont | Contra Goian Tamas Rat | Codrea Chivu | Petre Dica Mutu | D.Nicolae.
Piti va merge pe mana lui Radoi, urmand a intra si Dica, daca jocul o va cere. Din pacate e o tactica paguboasa deoarece, odata ce ai primit gol de la Italia, nu o poti egala usor. Ca atare, trebuie sa ii surprindem noi primii si sa joace Dica, iar Radoi va trebui sa intre pe final, ca inchizator.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=lwwua1Sk8Sw&hl=]

Golul lui Boloni il aveti mai sus, intr-o victorie memorabila la acel timp, cu campiona mondiala Italia. Sper ca deseara sa sarbatorim frumos, printr-o victorie care sa faca un pod in timp, intre 2 generatii si sa castigam printr-un joc care sa ramana in istorie.
Cred si simt ca putem scoate cel putin un egal deseara, ideea e sa jucam inteligent. Sa asteptam sa greseasca, pe fondul trecerii timpului, italienii vor intra in criza. Scoteti-ne in strada , deseara !
Hai ROMANIA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)