luni, 30 iunie 2008

Armin Only Imagine - Arenele Romane 2008




Sambata seara ora 21,00 a avut loc la Arenele Romane (Parcul Carol) concertul "ARMIN ONLY - IMAGINE" ! A tinut pana in dimineata zilei de Duminica 29 iunie la ora 06,00 cand am mai ramas 1000 de fani din cei 5000 care am cumparat un bilet. Au fost 3 ore de ploaie inca de la inceputul concertului - ora 21,00. La miezul noptii, ploaia s-a mai potolit si au mai cazut doar cativa stropi pe parcursul noptii.

 
O bila neagra pentru accesul foarte greu la portile Arenelor Romane si pentru interzicerea intrarii cu bauturi energizante oferite gratis de promoterii. Mai ales, ca inauntru se puteau cumpara aceleasi produs, nefiind concurenta.
Echipa de la The Mission a organizat bine show-ul. ProFm DANCE a fost printre sponsorii principali, la fel ca la concertul lui Tiesto din 2007.
 

 
Preturi bauturi
Coca Cola = 5 ron, 
Red Bull si Heineken = 10 ron, 
Smirnoff Ice = 15 ron. 
Ticket = 35 ron.
Cele 3 ore de ploaie .. nepretuite :)


De apreciat, prestatia lui Armin van Buuren si a celor 5 "backing vocals" ce l-au ajutat, trupa de dans/coregrafie si simpaticul prezentator olandez. Efectele de lumina, laserele si efectele pirotehnice au fost ceva mai putine, daca e sa compar cu ce am vazut la Concertul lui Tiesto din 2007.

S-a pus un mai mare accent pe interactiunea dintre public si DJ, mai ales ca ploaia a fost un impediment. Armin van Buuren a multumit pentru efortul de a indura 3 ore de ploaie dar si pentru atmosfera creata de public. La plecare am constatat ca erau multe grupulete venite din tara (precum cei din Bacau) dar si unul destul de numeros venit din Bulgaria - probabil studenti bulgari in tara noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)