joi, 20 martie 2008

Al PACINO si Robert De NIRO in Righteous Kill !




Pustan fiind, erau la moda "Bruzli si Cichician". Greu vedeai un film cu ei, vreun vecin mai tare ce avea video si-ti potoleai setea de actiune.

In generala ii urmaream pe Arnold si Van Damme. Unul muschiulos : austriacul ramas celebru prin replica "I will be back" ! Altul cerebral - belgianul cunoscut pentru flexibilitatea corpului. Trecuse perioada casetelor video, aparuse cablul tv ..

Prin liceu, imi placeau Pacino si De Niro, magicieni ai scenariilor bine puse in scena de catre regizori nu mai putin celebri cu care acestia au colaborat. Va amintiti, desigur de Pacino in "Avocatul diavolului", in "Parfum de femeie" sau mai vechiul "Scarface". L-ati urmarit pe De Niro in "Taxi Driver", in "Poveste din Bronx" sau "Un socru de cosmar".

Au avut un film in care au jucat amndoi si au dat proba talentului lor incontestabil, unul era politist (Pacino), altul un bandit (De Niro). Acum vor face parte din distributia unui nou film - Righteous Kill - pe care il astept(am). De data aceasta, amandoi sunt de partea legii. Mai multe puteti urmari in "trailer-ul" pe care l-am postat aici pentru voi :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)