sâmbătă, 31 mai 2014

Multumesc, Crin Antonescu ! Succes, Klaus Johannis !

Crin Antonescu a anuntat ca renunta la candidatura pentru Presedintia Romaniei. Un gest de demnitate rara in politichia mioritica dar care nu este singular. Sa ne reamintim, Antonescu a renuntat acum cateva zile la candidatura pentru presedintia PNL si la functia de Presedinte al Senatului dupa ce PNL a iesit din USL.


Vreau sa vad alte exemple ale politicienilor care ajunsi intr-o functie sau demnitate publica, au procedat asisderea !? Decizia lui Crin arata demnitate, barbatie si forta unui om inca destul de puternic ce are inca sanse reale in confruntarea cu candidatul PSD (posibil Ponta, desi nu cred in desemnarea lui, dupa o multime de gafe politice).


Crin Antonescu e un politician care renunta la interesul personal si al PNL, catre un scop comun al dreptei. In subsidiar, gestul sau clarifica viitorul partidului dreptei ce se va coagula alaturi de PDL. In mod firesc, PDL va accepta pastrarea denumirii PNL si numirea lui Johhanis drept candidat comun al fortelor de dreapta. Aparent, e un pas inapoi, eu cred ca sunt pasi calculati catre inainte care vor cantari mult pentru viitorul Romaniei. Gestul politic al lui Crin, ar putea deschide un capitol nou, cel al elegantei, principiilor, onoarei, in politica romaneasca. Azi, sunt mandru ca sunt liberal. Multumesc, Crin. Succes, Klaus !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)