vineri, 30 mai 2014

CJE Vrancea organizeaza Conferinta Inter-Regionala a Consiliului Regional al Elevilor Sud Est : ''CNE mai aproape de tine'' !

Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea, organizează Conferința Inter-regională CRE S-E, cu tema "CNE mai aproape de tine'', intre 30 mai - 1 iunie, în Focșani, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea. La conferință vor participa, din fiecare județ al regiunii Sud-Est, 3 reprezentanti, 10 membri reprezentanți ai Biroului Executiv al CNE și 13 membri ai Consiliilor Elevilor din țară, un membru al Biroului de Presă al Consiliului Național al Elevilor și un reprezentant al seniorilor CNE. La întâlnire se vor pune bazele unor module de formare pentru elevii ce vor să se implice în structură și pentru consilierii educativi, coordonatorii Consiliilor Școlare ale Elevilor.



Modulele pentru elevi vor fi de 4 ore – pentru cei care nu au avut nicio tangență cu organizația, 8 ore – pentru cei care au parcurs modulul de 4 ore și 16 ore – pentru cei ce vor să se implice cu adevărat în structură și vor să fie bine informați. De asemenea, cel pentru consilierii educativi va cuprinde tot 16 ore.

Vineri, 30 mai, debuteaza Conferința, după sosirea tuturor participanților și cazarea acestora în internatul Colegiului Național „Valeriu D. Cotea”  cu o sesiune de intercunoaștere. Reuniunea reprezentanților elevilor va continuasâmbătă cu deschiderea oficială ce va avea loc la ora 9:30, în sala mică a Ateneului Popular „Mh. Gh. Pastia” și cu un atelier de lucru structurat în 3 părți, urmând ca duminică, 1 iunie să aibă loc închiderea oficială.


În conferinței se va realiza o bază de date cu proiecte ale Consiliilor Elevilor din țară pentru a putea fi folosite în cursuri ca informații concrete despre activitatea structurii. Consiliul Județean al Elevilor Vrancea își așteaptă colegii di speră să își atingă toate obiectivele propuse în cadrul Conferinței Inter-regionale a Consiliului Regional al Elevilor Sud-Est. Acest comunicat de presa l-am primit de la Biroul de presă al Consiliului Județean al Elevilor (CJE) Vrancea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)