miercuri, 23 noiembrie 2011

Impusca un Duster !


Dupa cum stiti, incepand din anul 2006, pe piata asiguratorilor din Romania, avem alternativa unei modalitati foarte interesante si facile de a ne asigura masina, propusa de catre cei de la RCA Ieftin.


Pentru a marca acest moment, la frumoasa varsta prin care sunt marcati cei 5 ani de aniversare, rca ieftin ne propune sa castigam una din cele 5 masini Duster oferite castigatorilor pe 15 decembrie 2011 !

Pentru aceasta, va trebui sa ne logam in contul nostru de pe Facebook. Accesam concurs Impusca un Duster si introducem acolo datele noastre reale solicitate (pentru a fi contactati de organizatori la ridicarea premiilor). In acest timp, primim un e-mail cu un link ce va trebui accesat, pentru a confirma validarea inscrierii noastre in concurs. 

Organizatorii concursului, vor acorda inca 54 de premii avand o valoare cuprinsa intre 50 si 1500 euro, oferite indiferent de numarul de participanti la acest concurs ! Singura conditie, pentru a le lua euroii organizatorilor, este sa ne convingem 5 dintre prietenii nostrii de pe Facebook, sa se alature concursului. Ceea ce, nu cred ca e o mare problema pentru nici unul dintre noi ;) 

Campania Promotionala se va desfasura in perioada 05 octombrie 2011 (ora 10:00) - 12 decembrie 2011 (ora 24:00). 

Participantii inscrisi la concurs primesc in baza codului unic de concurs alocat un cupon de reducere de 10 sau 20 lei ce poate fi folosit la incheierea unei polite de asigurare RCA cu valabilitate 6 sau12 luni prin intermediul Organizatorului - PINTILIE BROKER DE ASIGURARE SRL. 

Persoana participanta la Campania promotionala nu trebuie sa fie obligatoriu si titulara contului de Facebook de pe care se face inscrierea in vederea participarii la extragerea la sorti. Un utilizator al unui cont de Facebook se poate inscrie in nume propiu si/sau poate inscrie o alta persoana (o ruda, un prieten) in cadrul aplicatiei Campaniei promotionale "Impusca un Duster".


Participant la Campania promotionala si potential castigator va fi persoana ale carei date de identificare se completeaza in chestionarul afisat si care se regasesc pe polita RCA, nu persoana titulara a contului de Facebook utilizat. 

Orice alt detaliu suplimentar, il gasiti aici, citind regulamentul concursului - Impusca un Duster

In privinta portalului RCA-Ieftin.ro - acesta a fost creat pentru a aduce beneficiarilor servicii de inalta calitate si ajutor in alegerea asigurarii de care avem nevoie fiecare. Prin acest portal, mai sus mentionat, compania Pintilie Broker de Asigurare (PBA) intermediaza asigurari auto obligatorii (RCA) si asigurari facultative (CASCO).

In continuare, pentru cititorii mei pasionati si activi in/de retele sociale, v-am selectat cateva linkuri utile, pe care le putem accesa si, unde putem urmari, desfasurarea acestui concurs la care v-am invitat astazi :

Facebook : RCA Ieftin 
YouTube : RCA Ieftin
Linkedin : RCA Ieftin  
Twitter : RCA Ieftin

Cu acest prilej, va doresc mult succes si, daca puneti mana pe un Duster, prin intermediul informatiei ce v-am adus-o astazi, nu uitati, sa mergem sa dam o tura si sa testam Duster-ul :)

O zi buna si multa bafta la concurs celor care veti aplica ;)

 [youtube http://www.youtube.com/watch?v=fOE_aY04-UM] 

Un comentariu:

  1. ok, Alex : sper ca cei interesati vor lua cunostinta de anuntul tau si vor participa :)te astept, cu orice alt prilej de promovare a acestor linkuri sau chiar si de colaborare ;)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)