sâmbătă, 10 iulie 2010

Spaniol scuipat de tap




Reporterul spaniol a intrebat un tzap ce crede despre Guvern si Premierul Zapatero. Tot ce-a primit, este un binemeritat scuipat :)) 

Ganditi-va, la reporterii care pun intrebari de 2 lei unor patroni din fotbal sau impresari, doar pentru a obtine declaratii calomnioase si a inventa subiecte de presa, pentru a intretine o intriga in "lumea fotbalului" ? 

Asta doar "ca sa mananca si gura lor o paine" ! Dupa care, zgandariti prea mult, acesti "procuratori" (impresari de fotbalisti) ajung sa scuipe (in direct) in emisiuni pe moderatori (cazul Giovani Becali ce l-a scuipat pe Emanuel Terzian la Sport.RO).

Intrebare : de cate ori nu ati fost stresati de intrebari stupide, la care ati raspuns doar din complezenta, desi va stresa individul respectiv ? Sau, nu aveati chef sa vorbiti, sa raspundeti unuia stresant, insistent si sacaitor, precum acest spaniol care enerveaza un tap.




7 comentarii:

  1. cu tot respectul pentru cei ce sunt reporteri, dar unii n-au nici o chemare !sunt cazuri in care aia are mortu' pe masa si reporterul o intreaba :"ce simtiti in aceste clipe?"idioti!

    RăspundețiȘtergere
  2. ex dat este unul macabru, dar des intalnit in breasla unora carora, spunandu-le "jurnalisti", ne referim cu tenta peiorativa...in goana dupa sensational, tabloidizare si rating/audienta, se calca in picoare bunul-simt si principiile care ar trebui sa insoteasca si aceasta meserie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tudor, io cred ca e ceva similar, pt ca e intrebat bietul tzap despre guvern si premierul Spaniei - Zapatero. ceva similar cu labradorul Freddy care nu vroia sa manance de la basescu !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)