miercuri, 13 ianuarie 2016

MultiCulturalism in Germania - Europa, vreau sa te F..

Sa fim toleranti, sa deschidem granitele, sa fim mai buni : asa cum a decis ‪#‎Merkel‬ ! Ce mai conteaza, barbariile, violurile, jafurile .. Ori pierderea identitatii nationale si comunitare la care am aquisat prin tratatele de aderare la ‪#‎UE‬.


Poza pe care o aveti afisata la acest articol, spune multe, despre o falie care s-a conturat intre pasivitatea Germaniei si ingrijorarea germanilor. Intre guvernanti si guvernati, cum spunea un nene


In acest timp, spatiul ‪#‎Schengen‬ si-a pierdut sensul si menirea. S-a dat liber la valul de islamisti si persista criterii excesive (cedari de suveranitate, conditionari economice, etc) pentru intrarea romanilor si celorlalte natiuni din afara Schengen.


Un articol bun, in acest sens, pe care vi-l recomand, il scrie Traian Ungureanu - Europa, vreau sa te F...


Germania şi atîtea alte state vest-europene trăiesc sub şantaj. Orice protest, orice deget îndreptat spre valul de violuri care bîntuie de la Oslo la Zurich e imediat înregistrat la capitolul rasism sau extremism în prag de fascism. E de datoria organelor publice să nege şi să ascundă faptele. Nu demult, dna Merkel îi cerea discret dlui Zuckerberg să vină de hac paginilor de Facebook în care se adună critici antimigraţie. Dl. Zuckerber e, însă, tare de ureche şi bine face. 


În lumea din care vin aceşti oameni, orice femeie neîmpăturită în ţoale pînă sub ochi cere să fie violată. Iar o femeie violată e declarată boarfă şi trebuie omorîtă cu pietre de familia sau clanul care îşi recîştigă astfel onoarea. În lumea noastră, barbaria sexuală e împotriva legii. În lumea din care vin aceşti oameni, barbaria sexuală nu e împotriva legii. E legea. Un lucrător de la un centru de primire de lîngă Munchen a spus-o pe şleau, ca să înţeleagă tot neamţul: sîntem cel mai mare bordel din Bavaria!


Cei care ma cunoasteti, atat in online si offline, intotdeauna, am gandit si exprimat liber ceea ce mi-a dictat constiinta (prin perceptii, cunostinte dobandite, informatii, etc). Articolul acesta este o luare de atitudine fata de valul de migratii afro-musulman. Tin (prea) mult la principiile doctrinare si sustin libertatile cetatenilor normali. Dar, in acest context alarmant, se impune coercitia apriga si blocarea islamistilor. Plus renuntarea la cotele obligatorii impuse de UE.


Desi Germania greseste si plateste, la un nivel macro si pe termen lung, sustin continuarea apropierii Bucurestiului de Berlin. Daca acum 70 de ani procedam la fel si nu tradam Germania (ajungand in bratele luI Stalin), poate eram si noi azi o Austrie. Si nu mai trebuia sa le cedam austriecilor asa usor gestionarea resurselor naturale si monopolul bancar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)