marți, 1 aprilie 2014

Azi sunt PSD-ist pentru ca ..

AZI sunt PSD-ist pentru ca .. valorile eterne ale stangii coroborate cu statul protectionist sunt unica forma de dezvoltare statala. Sunt inutile masurile liberale si impozitarea diferentiata. Speranta pt ocrotirea asistatilor social e implicarea statului in economie si cresterea cotei ajutoarelor.

Sunt fascinat de idealurile revolutiilor din Cuba si URSS, personalitatea lui Che Guevara, meandrele concretului lui Ion Iliescu si profunzimea stiintifica a lucrarii de doctorat a lui Victor Ponta.

Speranta Romaniei e nivelarea claselor sociale. Ce rost are sa promovam dezvoltarea individuala ? Cititi Marx si sa nu va prind ca va deschideti mintile si schimbati viziunea prin Hobbes si Loke ori Stuart Mill si JM Keynes.



Ion Iliescu e cel mai sarac si cinstit presedinte al Romaniei. El nu a fost precum o closka sub aripa caruia au prosperat baronii locali ai PSD. Tovarasul Ilici a salvat Bucurestiul de atacurile teroriste ale studentilor si partidelor istorice PNL si PNT. De aceea, el a chemat minerii doar ca sa planteze panselute cu cazmaua.

Acciza la carburanti a premierului USD Victor Ponta e o masura de dezvoltare economica si nu va fii folosita in campania electorala ca sprijin pt Primarii PSD. Ea e utila Romaniei tot asa cum a fost si vanzarea Petrom la OMV de catre Premierul Adrian Nastase: iata, de ce, benzina in Romania e asa de ieftina !



*** Acesta e un #PAMFLET si o modalitate ironica de a-mi argumenta preferinta din #ZiuaPacalelilor pt PSD Sunt #LIBERAL pentru multe motive, principii, crezuri, repere si aspiratii ce constat ca graviteaza doar in jurul PNL !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)