luni, 7 aprilie 2014

OPEL : Wir Leben Autos - Blogosfera Vrancea la Auto AiSS Focsani

Sambata dimineata, ne-am baut cafeaua la dealer-ul Opel Focsani - Auto AiSS de pe Calea Moldovei (E85) km 185, la invitatia colegului nostru blogger - Dan Stefan. In acest weekend din luna aprilie, Opel are o actiune traditionala ajunsa la editia 4 intitulata ''Opel 24H''.


Prin aceasta, clientii sunt aşteptaţi in showroom-ul Auto Aiss Focsani pentru a beneficia de cateva oferte dintre care va dau 2 ponturi : Opel Corsa (7.965 euro, TVA inclus) si Opel Antara (17.250 euro, TVA inclus). Pentru mai multe detalii, consultati linkul precedent.


Sunt multe motive, pentru care putem alege un Opel, unul fiind de ordin istoric : 110 ani de inginerie auto rezumati prin 3 cuvinte ale filozofiei producatorul german ''OPEL - Wir Leben Autos'' ! In plus, in mentalul colectiv al romanului, fata de produsele nemtesti, se produce un declic tradus (in conceptia mea) prin profesionalism, seriozitate, calitate.


Echipa Opel e preocupata sa ofere avantaje clientilor, ghidandu-se dupa cateva valori cu care si-au construit un brand solid si au o cota de piata semnificativa si in Romania. Ei considera ca pentru a construi autovehicule care sa determine entuziasmul oamenilor, sunt fundamentale cateva ingrediente : pasiune, inventivitate, perfectionism si responsibilitate.


Discutia a fost una amicala si a plecat de la un film cu poze de la precedentele noastre intalniri. Apoi, a continuat, cu reamintirea momentului cand tot la Auto AiSS Focsani, in 2012, am aniversat 2 ani pentru Blogosfera Vrancea : blogmeet la care au venit si nasii nostri din online - DreamTeamRo !


Opel 24H la Auto AiSS Focsani, ne-a adus aminte de momentele faine din istoria Blogosferei Vrancea. A fost un blogmeet auto la care a venit si dl Stan Sima - administratorul acestui showroom din Grupul Auto Sima : ca de fiecare data, o persoana deschisa la colaborarea cu Blogosfera Vrancea :-)

2 comentarii:

  1. hai ca ne dezmortim, mai bine spus motorizam :D !

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa acest blogmeet, ma gandesc, la un citat motivational care ne-ar putea calauzit pasii in on si offline, apartinandu-i lui Petru Rares : ''vom fi iarasi ce-am fost si mai mult decat atat'' ;)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)