luni, 17 ianuarie 2011

OLTCHIM Ramnicu-Valcea vine la Focsani !

Avand ceva probleme cu calculatorul, ce va necesita o reinstalare de Windows, voi lipsi, din pacate, pentru cateva zile din on-line ! Zisei, sa anunt, ca asa e frumos !
Pana atunci, nu uitati sa boicotati pompele de la benzinarii de azi - Luni - pana Miercuri, macar din spirit de solidaritate, pentru a dovedi puterea retelelor sociale ce-au dat tonul acestei mobilizari inedite pentru Romania. Desi, pe cei de la Petrom, Rompetrol, Lukoil, OMV, etc ii doare fix in tulumba, de acest protest. Singura problema ar fi cash-flow-ul care le cam incura planurile legate de incasarile zilnice din statiile de alimentare.
Daca sunteti in Focsani, nu uitati de meciul special de la Sala Sporturilor (Polivalenta) ce va avea loc astazi incepand cu ora 18,00 : OLTCHIM Ramnicu-Valcea contra unei selectionate de junioare din Vrancea de la liceele cu profil sportiv. O veti putea aplauda, pentru recentele performante, pe Cristina NEAGU (cea mai buna jucatoare din lume, recent desemnata) si le veti felicita pe fetele noastre pentru performanta de la Europene unde au fost medaliate cu bronz. 
O saptamana haioasa, cu multe zambete si soare generos :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)