joi, 30 iulie 2015

Portal cu Gradinite si Crese din Bucuresti si Ilfov

Campania consta in promovarea portalului Ambio.ro in care sunt listate gradinite si crese din Bucuresti si Ilfov cu informatii complete.
Tipurile de articole pe care le veti scrie vor fi informative si utile pentru cititori, puteti da sugestii cititorilor despre cum sa gaseasca gradinita sau cresa potrivita pentru copilul lor.


Am creat Ambio din dorinta de a-i ajuta pe parintii din Bucuresti si Ilfov sa gaseasca cea mai buna cresa sau gradinita pentru copiii lor. Scopul nostru principal este sa centralizam ofertele creselor si gradinitelor astfel incat ele sa fie usor de comparat iar rezultatele cautarilor pe Ambio sa aiba o relevanta ridicata pentru parinti.


Fiind noi insine parinti, stim cat de vasta este oferta educationala din Bucuresti si imprejurimi, cat timp petrecem in cercetarea si alegerea cresei sau gradinitei potrivite si cat de dificila este sarcina compararii informatiilor oferite in legatura cu acestea. De aceea, ne-am propus sa usuram aceasta sarcina si sa o transformam intr-o joaca de copii.


Am lucrat mult pana sa ajungem la forma actuala a site-ului deoarece ne-am dorit sa cream nu doar o pagina de internet ci si o comunitate online formata din parinti proactivi si reprezentanti ai creselor si gradinitelor care stiu cat de importanta este comunicarea cu parintii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)