duminică, 3 august 2008

Juan TOJA la STEAUA Bucuresti !

Managerul general al clubului american de fotbal FC Dallas, Michael Hitchcock, a anuntat transferul mijlocasului columbian Juan Toja la Steaua Bucuresti, pentru o suma ce nu a fost precizata, relateaza site-ul oficial al gruparii texane, citat de Agerpres.

"Vreau sa multumesc clubului FC Dallas pentru ca mi-a oferit sansa sa joc aici, dar si pentru faptul ca mi-a permis sa imi vad visul cu ochii, acela de a juca in Europe", a declarat Juan Toja. "Sunt foarte bucuros pentru aceasta sansa. Vreau sa le multumesc coechipierilor si le urez un an foarte bun. Le multumesc si suporterilor pentru sustinere", a mai spus Toja.

Toja, al patrulea columbian de la Steaua, dupa portarul Zapata, mijlocasul Dayro Moreno si atacantul Pepe Moreno (plecat intre timp), s-a transferat la FC Dallas de la clubul argentinian River Plate, in februarie 2007. In primul an la formatia texana, Toja a marcat 6 goluri in 27 de partide, fiind desemnat cel mai bun jucator al echipei. De asemenea, a fost selectionat MLS All-Star in 2007 si 2008.

"Ii dorim lui Juan sa aiba succes in Europa si ii multumim pentru ce a facut la FC Dallas. Juan este un jucator special, care va avea succes oriunde va juca", a mai spus Hitchcock.

Dallas va incasa doua treimi din suma de transfer, dupa cum precizeaza sursa citata, restul urmand sa revina ligii nord-americane (MLS). Toja va fi al optulea strain din lotul Stelei, dintre care cinci sunt extracomunitari (numarul maxim care poate fi folosit intr-un meci). Ceilalti 7 straini sunt columbienii Zapata si Dayro Moreno, polonezul Golanski, nigerianul Emeghara, portughezul Tiago Gomes, brazilianul Arthuro si grecul Kapetanos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)